Om os

Om os

Hele idéen om ToneLift, tog sit udgangspunkt i vores egne erfaringer og oplevelser omkring demoindspilninger, og tilbuddene inden for dette. Vi er 2 musikere, Signar og Mikkel, der igennem de sidste 12 år har vi været gode venner og spillet sammen i rockbandet Cortless, og i de sidste 5 år stået for Cortless's demoindspilninger. Som musikere har vi selvfølgelig også en stor lyst til ikke blot at være et "øvelokale-band", men også komme ud at spille på de forskellige spillesteder, og få vores musik hørt af de forskellige branchefolk, hvilket kræver en demoindspilning. Tilbuddene om at få indspillet en demo er rigtig mange, og efter vores mening også en smule uoverskueligt. For hvilket studie skal man vælge? Kan vi skrabe de 3-4.000 kr. sammen som det koster at få produceret 3-4 demosange? Og kan vi overhovedet finde en fredag, lørdag og søndag, hvor vi alle i bandet kan komme? Og hvad nu hvis det viser sig at vi ikke synes særlig godt om det færdige resultat? Så har vi, ud over tiden, også lige smidt en masse penge ud af vinduet?

Alle de problematiker har vi oplevet selv at stå i. Og vi synes vi manglede et tilbud, hvor en demoindspilning ville værre mere simpel. Løsningen blev, at vi fik investeret i de nødvendige dele, for at kunne lave indspilningerne selv. Og da vi begge har en interesse for lydproduktion, var det ikke svært for os at kaste os over den tekninske-del af en demoindspilning. Målet er ikke, at vi skal være i stand til at lave den nye store millionproduktion for et af de store pladeselskaber, hvilket i øvrigt hverken spillestederne eller pladeselskaberne forlanger af en demoindspilning, men at vi kan producerer i en kvalitet, så det er musikken der får det fulde focus, og ikke et halvdårlig og skramlet lydbilled.

Vi vil gerne tilbyde muligheden for en mere simpel demoindspilning til andre. Det tilbud, som vi selv synes vi stod og manglede i vores band. Og hvorfor skal andre bands ikke have den mulighed, når vi nu, ud over at have brugt alle de mange timer på at få vores erfaring, synes at det er både interessant og skide sjovt, at lave produktioner af demo'er.

Demo Indspilning

Signar Deciderius

Signar står hovedsagligt for indspilningen af Tonelift's demoproduktioner, og deltager en stor del i gennemlytingen af de forskellige mix, hvor han hjælper med de forskellige justeringer i forhold til niveauer, EQ, ect. Signar fik sin intreresse for lydproduktion, helt tilbage fra ungdomsklubben, hvor der blev brugt mange timer i klubbens lille indspilnings- og mixningslokale.

Ud over dette, spiller Signar i bandet Cortless, som leadguitarist. Det er også med Cortless at Signar igennem de sidste 5 år, har draget sine erfaringer inde for indspilning, mikrofon placeringer m.m., og han har igennem de sidste par år hovedsagligt stået for indspilningen af Cortless's egne lydproduktioner.

 

 

 

Demo Indspilning

Mikkel Christiansen

Mikkel står hovedsagligt for mixningen af Tonelift's demoproduktioner, men deltager som regel også i indspilningprocessen. Mikkel har igennem de sidste 15år haft tilknytning til forskellige professionelle indspilningsstudier (dog ikke som tekniker), og det er her at hans nysgerrighed for indspilning og mixning startede.

Ud over dette, er Mikkel frontfigur i bandet Cortless, som forsanger og guitarist. Det er også med Cortless at Mikkel har draget sine erfaringer inde for indspilninger, og han har igennem de sidste par år hovedsagligt stået for mixningen af Cortless's egne lydproduktioner.

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved